Gladys Brinckman-Reigina

Pedagoog

Psycholoog

Transcultureel systeemtherapeut

g.reigina@transcultureletherapie.nl

Wat kan het een eenzame, pijnlijke en hopeloze plek zijn als we moeilijkheden in het leven ervaren. Helemaal wanneer deze moeilijkheden een negatief effect hebben op onze psychische gezondheid en erover praten een taboe is. Daar wil Gladys een verschil in maken. We zijn niet alleen. We zijn niet overgeleverd aan onze pijn. We zijn niet hopeloos, maar we houden vast aan het klein beetje hoop die er is. Gladys wil graag met jou samenwerken om deze hoop werkelijkheid te maken zodat je je weer ‘in control” kunt voelen. Die graag met jou wil samenwerken, zodat je je niet alleen hoeft te voelen.  

Met alle liefde werkt Gladys samen met jou in het Nederlands, Engels en/of Papiamentu bij haar of bij jou thuis. In de samenwerking haalt Gladys inspiratie uit verschillende bronnen, onder andere transculturele systeemtherapie, oplossingsgerichte therapie, christelijke levensbeschouwing, migratiegeschiedenis en werkervaring in een klinische GGZ-instelling. Glaydis is het beste in het werken met jeugd en hun gezinnen, studenten en jongvolwassenen (grofweg tot zo’n 40 jaar).  

Gladys is een yu di Kòrsou met ook roots in St.Maarten en St.Eustatius en sinds 2002 wonend in Nederland. Gelukkig getrouwd in een mixed-cultured marriage en moeder van twee jonge lieve dubbelbloed boys. Fresh boys mom here! Ik ben een christen, die gelooft dat God maatwerk doet. Maar boven alles ben ik een vrouw met de nodige levenservaringen en een fighter’s spirit om niet op te geven, maar door te zetten om dromen te verwezenlijken. So let’s go get your dream! 

Locatie
Rotterdam

Aanwezig 
Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Talen
Engels, Nederlands, Papiamento