Rotterdam (geen mogelijkheid tot aanmelden)

De behandelaren van de locatie Rotterdam werken enkel met hun eigen lokale netwerk. U kunt zich om die reden niet aanmelden voor de regio Rotterdam.
Hieronder staan de wachttijden voor de cliënten die in Rotterdam in behandeling gaan.

Hieronder staan de wachttijden voor de cliënten die op bovenstaande manier worden aangemeld.

 Wachttijd aanmeldingWachttijd behandeling
Gespecialiseerde GGZ16 weken2 weken

Wij vinden het belangrijk dat u na het intakegesprek direct met de behandeling kunt beginnen. Hierdoor zijn de wachttijden voor aanmelding langer, maar wij streven er naar hierna een minimale wachttijd voor behandeling te hebben.

Voor meer informatie en ondersteuning bij het vinden van een andere geschikte zorgaanbieder, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijden te lang vindt, kunt u hier lezen wat u kunt doen.

Laatst bijgewerkt op 30-10-2023

Uitleg wachttijden

Onze wachttijden worden gepubliceerd volgens de ‘Regeling publicatie wachttijden geestelijke gezondheidszorg’ van de Nederlands Zorgautoriteit. Meer informatie over deze regeling vindt u hier.

Uitleg over hoe de wachttijden worden berekend, vindt u hieronder. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen wanneer u informatie over onze wachttijden wilt: 06-139 566 08.

Aanmeldingswachttijd

De aanmeldingswachttijd is de Dit is de wachttijd van de (complete) aanmelding (d.w.z. het moment waarop alle vereiste informatie bij ons binnen is) tot het intakegesprek.

De aanmeldingswachttijd wordt berekend op basis van de gemiddelde wachttijd van de afgelopen twee maanden. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Behandelingswachttijd

Dit is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling. De behandelingswachttijd is de retrospectieve wachttijd van de laatste twee maanden voor alle behandelingen bij onze locaties. Dit betekent dat de behandelingswachttijd tot stand komt door terug te kijken naar de voorgaande twee maanden. Hierdoor komen de wachttijden die u op de website ziet, niet altijd overeen met de werkelijkheid. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.