Utrecht

Aanmelden

Wij kunnen voorlopig geen nieuwe cliënten inschrijven van Achmea (o.a. Zilveren Kruis) of VGZ. Op dit moment is het zorgplafond voor deze twee concerns bijna bereikt. Voor cliënten van deze concerns op de wachtlijst is er een langere wachttijd. Meer informatie kunt u hier lezen.
❗ Wij kunnen geen inwoners uit Amsterdam inschrijven voor behandeling in Utrecht. Dit kan enkel in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer er voor de behandeling een specifieke taalwens is.

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst Utrecht. U komt terecht bij een online aanmeldformulier waar u uw gegevens in kunt vullen. Zorg ervoor dat u ook de verwijsbrief in een online bestand (bijvoorbeeld PDF of PNG) klaar heeft staan. Deze dient u toe te voegen bij de aanmelding. Let op! De verwijsbrief kan niet ouder zijn dan 7 maanden bij de aanmelding. Pas wanneer wij alle benodigde documenten binnen hebben, kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer u op de wachtlijst staat.

Uw verwijzer kan u ook aanmelden via onderstaande knop.


Mocht u er niet uitkomen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen met het secretariaat of een mail sturen naar aanmelden@transcultureletherapie.nl.

Wachttijden Utrecht

 Wachttijd aanmeldingWachttijd behandeling
Basis GGZ 2 weken 4 weken
Gespecialiseerde GGZ 2 weken 4 weken

Bijgewerkt op 08-02-2024