Arti Kewal

GZ-psycholoog

Regiebehandelaar

a.kewal@transcultureletherapie.nl

BIG-nummer
99916851325

Arti Kewal is geboren in een Surinaams-Hindoestaans gezin in Suriname. Toen ze 5 jaar oud was, emigreerden ze met haar familie naar Nederland. Sindsdien groeide ze op binnen twee verschillende werelden en een snelgroeiende multiculturele samenleving. Dit, in combinatie met andere belangrijke gebeurtenissen in haar leven, heeft haar gevormd in wie ze is en hoe ze als therapeut in haar werk staat. In de behandeling is de systeemtherapeutische werkwijze voor haar de manier om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het persoonlijke verhaal van iemand en daar vanuit oplossingsgericht aan de slag te gaan. 

In de behandeling wordt vanuit de basis systeemtherapeutisch gewerkt, om zo te begrijpen hoe het probleem is ontstaan, waar de krachten liggen en wie uit het steunend netwerk betrokken kan worden bij het herstelproces. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de methode Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Emotionally Focused Therapie (EFT). 

De behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke hulpvraag. Samen met de cliënt wordt gekeken naar de best passende therapievorm. Bij kinderen en jongeren wordt dit zoveel mogelijk in overeenstemming met ouders en/of verzorgers gedaan. 

Locatie
Amsterdam Zuidoost

Aanwezig 
Dinsdag, Vrijdag

Talen 
Engels, Nederlands