Aanmelden en wachttijden Amsterdam

Aanmelden

Voor het in gang zetten van de aanmeldprocedure hebben wij uw naam en mailadres nodig. U kunt uw naam en mailadres doorgeven door ons te bellen op nummer 06-13956608 of door een mail te sturen naar aanmelden@transcultureletherapie.nl. Vervolgens ontvangt u via de mail een link naar een online beveiligd vragenlijstsysteem waar u het aanmeldformulier kunt invullen. U kunt ons altijd bellen wanneer u hulp nodig heeft bij het invullen van het formulier.

Voor het eerste gesprek hebben wij een verwijsbrief van uw arts nodig. Wij ontvangen deze graag voor het eerste gesprek. U kunt uw verwijsbrief uploaden via het aanmeldformulier.

Eerste gesprek

Wanneer wij uw aanmelding en verwijsbrief hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Er zal contact met u worden opgenomen over een eerste gesprek (intakegesprek). Hierin kunt u uitleggen wat uw klachten zijn en waarmee wij u kunnen helpen.

Meenemen naar het eerste gesprek

o   geldig identiteitsbewijs;
o   zorgpas of kopie zorgpolis.

Wachttijden

 Wachttijd aanmeldingWachttijd behandeling
Basis GGZ 20 weken 2 weken
Gespecialiseerde GGZ 20 weken 2 weken

Wij vinden het belangrijk dat u na het intakegesprek direct met de behandeling kunt beginnen. Hierdoor kunnen de wachttijden voor aanmelding langer zijn, maar wij streven er naar hierna een minimale wachttijd voor behandeling te hebben.

Voor meer informatie en ondersteuning bij het vinden van een andere geschikte zorgaanbieder, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijden te lang vindt, kunt u hier lezen wat u kunt doen.

Laatst bijgewerkt op 01-10-2023