Arina Bakker

GZ-psycholoog

Cognitief gedragstherapeut

Regiebehandelaar

Schematherapeut

a.bakker@transcultureletherapie.nl

BIG-nummer
49912432825

Arina heeft speciale interesse voor het vinden van een ingang bij mensen die emotioneel moeilijk bereikbaar zijn, zowel voor zichzelf als ook voor anderen en probeert dit te begrijpen vanuit iemands levensgeschiedenis en -overtuiging; “Ik blijf iedere keer weer nieuwsgierig wat mensen beweegt en vind het een uitdaging om op creatieve wijze aansluiting te vinden en samen op zoek te gaan naar iemands unieke behoeften en persoonlijkheid”.

Arina Bakker (1980) is geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog, EMDR- en symbooldramatherapeut en supervisor voor de vereniging voor cognitieve gedragstherapie (VGCt) en vereniging schematherapie (VSt). Verder heeft zij een speciale interesse voor beeldende psychotherapie en kunst. 

Arina heeft 15 jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van diagnostiek, individuele en groepstherapie. Zij heeft enkele jaren gewerkt voor ARQ Centrum’45, waarbij zij ervaring heeft opgedaan met traumabehandeling bij vluchtelingen en asielzoekers (NET, BEPP, EMDR). Verder heeft zij sinds vijf jaar een eigen praktijk ‘In Beeld’ in Utrecht.  

Locatie
Utrecht

Aanwezig
Vrijdag

Talen
Engels, Nederlands