Vacature Medewerker Zorgadministratie 

Coöperatie Expertisecentrum Transculturele Therapie U.A (ETT) is een gespecialiseerde GGZ-instelling voor cliënten uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht die kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen met psychische of psychiatrische klachten behandelt. De instelling werkt vanuit de transculturele benadering in systeemtherapie, psychotherapie en psychiatrie.  

Wie zijn wij

Kenmerkend aan Coöperatie Expertisecentrum Transculturele Therapie is een behandelwijze die ruimte biedt aan sociale en cross-culturele diversiteit (waaronder diversiteit in gender, religie, spiritualiteit en seksualiteit). Alle behandelaren zijn transcultureel opgeleid en werkzaam vanuit verschillende disciplines.  

We zijn een zeer diverse groep van therapeuten met een missie en passie om de Nederlandse psychiatrie te verbeteren en meer aandacht te besteden aan de culturele achtergronden en de context van de problematiek van onze cliënten. De betrokkenheid van onze professionals bij de kwaliteit van de zorg is groot. Dat heeft tot gevolg dat we een gedreven en hechte club zijn van eigenwijze betrokken professionals die allemaal als zzp-er samenwerken in een coöperatieve vereniging.  

Jouw plaats in de organisatie  

Als Medewerker Zorgadministratie ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten, externe relaties en behandelaars. Door je directe betrokkenheid bij de uitvoering, speel jij een belangrijke rol in het bewaken van onze zorgprocessen en ondersteun je de behandelaars bij het uitvoeren van de zorg.  

Als Medewerker Zorgadministratie heb je inzicht in de belangrijke wijzigingen in de organisatie en GGZ die van belang zijn voor de zorgadministratie. De kracht binnen onze organisatie ligt bij de intrinsieke motivatie van de behandelaars om in de zorg voor de cliënt de ervaringen van de cliënt voortdurend centraal te stellen.  

Jouw profiel 

We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het bewaken van ons zorgsysteem.  

Als Medewerker Zorgadministratie onderhoud je het zorgsysteem van aanmeldingen, intakes en behandelingen.  

  • Je werkt op MBO-4+ denkniveau;  
  • Je bent communicatief vaardig en kunt tegen een stootje bij complexe vragen van cliënten, externen en professionals; 
  • Je werkt graag zelfstandig, maar bent zeker ook een teamplayer;  
  • Je hebt een proactieve werkhouding; 
  • Uiteraard ga je zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie van professionals en cliënten;  
  • Je hebt ervaring in het werken met Excel en Teams; 
  • Je bent nauwkeurig en houdt overzicht op de invulling van gegevens; 
  • Je bent flexibel in tijd en inzet, en bent beschikbaar voor circa 20 uur gemiddeld per week;  
  • Je bent bereid om als zzp’er te werken (à 25 euro per uur); 
  • Je bent een aanvulling op ons kleurrijk pallet (wit is ook een kleur en groen en grijs zijn ook zeer welkom!). 

Wil je meer weten of solliciteren?

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt werken bij het ETT een mooie volgende stap? Stuur dan jouw sollicitatiebrief naar het onderstaande adres of mail deze naar bestuur@transcultureletherapie.nl.

Coöperatie Expertisecentrum Transculturele Therapie U.A 
t.a.v. Fariba Rhmaty  
Prins Hendrikkade 105 HS 
1011 AJ Amsterdam

We zijn zeer benieuwd naar je reactie!